Cadouri pentru toți școlarii și preșcolarii din Scornicești

0
144
Cadouri de Craciun
Ca în fiecare an, cu ocazia zilei de 6 decembrie, Primăria și Consiliul Local Scornicești oferă micuților din localitate cadouri de Moș Nicolae. Darurile vor fi distribuite în unitățile de învățământ tuturor școlarilor și preșcolarilor. Totodată, pe 6 decembrie va fi apins iluminatul festiv.
Odată cu începerea sărbătorilor de iarnă, ca în fiecare an, cu ocazia zilei de 6 decembrie, Primăria și Consiliul Local Scornicești oferă micuților noștri cadouri de Moș Nicolae! 
 Acestea vor fi distribuite la fiecare unitate școlară marți ,6 decembrie 2022, urmând a fi oferite tuturor școlarilor și preșcolarilor.
 Totodată doresc să aduc la cunoștință copiilor dar și adulților din localitatea noastră că tot marți, începând cu ora 18.00, vom porni și instalațiile festive în parcul din incinta primăriei, fapt pentru care vă așteptăm în număr cât mai mare!
Desigur, pe lângă momentele magice oferite de aranjamentele luminoase, am pregătit și alte surprize atât pentru cei mici, cât și pentru părinți și bineînțeles bunici! Vă așteptăm cu mare drag!” a transmis Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești.