Bătaie pe promoții, la deschiderea Complexului Comercial Altex Slatina

0
3037

A fost îmbulzeală mare joi în Slatina, unde s-a deschis un nou complex comercial. Peste o sută de cumpărători s-au așezat la coadă încă de la primele ore ale dimineții ca să fie siguri că intră primii în complexul comercial Altex ca să cumpere produse la promoție.

Deschiderea Complexului Comercial Altex, situat, lângă Kaufland Centrul Vechi (bd. Nicolae Titulescu, nr. 29) a avut loc joi, fără mare fast, la eveniment nefiind prezente oficialități. În schimb cu câteva ore înainte de marea deschidere zeci de olteni s-au așezat la rând pentru a prinde promoțiile anunțate de către reprezentanții complexului comercial. Cea mai mare înghesuială a fost la standurile de electronice și electrocasnice din cadrul noului magazin Electro-IT Altex.

Astfel, cei care au trecut joi pragul noului magazin au putut să achiziționeze: Combină frigorifică Arctic redusă cu 500 de lei, la prețul de 799,90 lei, aspirator Daewoo redus de la 299,99 lei, la 99.90 lei, Led Vortex cu diagonala de 48 de cm la prețul de 299,90 lei, Laptop 2 in 1 Myria, ecran 10,1 inch la prețul de 399,90 lei, card microsd de 16/32 Gb la prețul de 14,90, respectiv 24,90 lei, dar și multe alte produse. De asemenea,  primii 300 de clienți care au cumpărat produse în valoare de minim 100 de lei au primit gratis și o umbrelă.

Dacă unii cumpărători au fost atrași de ofertele retailerului, alții nu au fost prea entuziasmați în ce privește reducerile afișate spunând că unele produse le puteau cumpăra la același preț și în urmă cu două- trei săptămâni .

 

În noua galerie comercială din Slatina, de lângă Kaufland Centrul Vechi și-au deschis magazine și alți cinci mari retaileri. Este vorba despre: CCC (retailer de încălțăminte), Noriel (retailer de jucării), Sportisimo (magazin de articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte), DM Drogerie Markt – retailer specializat în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei) și Pepco (articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă). Complexul  Comercial Altex Slatina are un regim de înălțime P+1 etaj.

Ilie Bîzoi