Bărbatul vare ar fi violat-o pe Luiza înaintea uciderii sale contestă arestarea preventivă – CAB judecă joi cererea sa

0
193

Bărbatul despre care anchetatorii DIICOT afirmă că ar fi violat-o pe Luiza Melencu înainte de a fi ucisă, Ştefan Risipiţeanu, va fi adus joi la Curtea de APel Bucureşti unde un judecător ia în discuţie contestaţia sa la măsura aretării preventive stabilită de Tribunalul Bucureşti.

Concret, Risipiţeanu a atacat mandatul de arestare preventiv emis pentru 30 de zile pe numele său de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunal.

Înainte de pronunțare, avocatul bărbatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului său și, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată.

Acesta va fi apărat de un avocat din oficiu şi va fi adus la instanţă  de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

Risipițeanu (46 de ani) este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de Risipițeanu, a anunțat Giorgiana Hosu, adjunct DIICOT, potrivit stiripesurse.ro.