Bărbat reținut de polițiști

0
551

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliţia oraşului Caracal, au fost sesizați prin apel de urgenţă 112, de o mamă disperată, în vârstă de 72 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, fiul său de 44 ani, se manifestă agresiv şi o ameninţă cu acte de violenţă. Bărbatul a fost evacuat din locuinţă, iar pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecţie privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie.
Fiul a revenit la locuinţa mamei sale, continuând să se manifestă agresiv, încălcând ordinul de protecţie emis pe numele său.
”Bărbatul de 44 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse, prevăzut de Legea 217/2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia.” se arată într-un comunicat de presă.
Aceesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.