Asociația pentru Sprijinirea Copiilor Artiști din Romania ”Duiliu Zamfirescu” și ALRO, premii în valoare de 20.000 de euro pentru copiii și tinerii talentați din Olt

0
230

Asociația pentru Sprijinirea Copiilor Artiști din România ”Duiliu Zamfirescu” (ASCAR), cu sprijinul ALRO a acordat, joi, 25 mai, premii în valoare totală de 20.000 de euro copiilor și tinerilor artiști din județul Olt, care excelează în domenii precum arte plastice și muzică. Premiile au ca scop susținerea tinerelor talente pentru atingerea potențialului lor maxim în domeniul artelor.

Au fost acordate următoarele premii: două premii în valoare de 2.000 de euro, șase în valoare de 1.000 de euro, 12 premii în valoare de 500 de euro și 18 mențiuni în valoare de 100 de euro. Premiul special a fost în valoare de 1.600 de euro și a fost acordat unui ansamblu artistic.

”România a fost dintotdeauna un izvor de talente în domeniul artelor și am avut bucuria să descopăr un mare potențial printre copiii și tinerii din Slatina și din județul Olt” a declarat Nicolas Duiliu ZAMFIRESCU de ARITONOVICI – Președinte și fondator al ASCAR.