Arestat preventiv pentru tâlhărie

0
455

Polițiștii slătineni au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Tânărul ar fi sustras un telefon mobil de la o persoană din Slatina. Pentru fapta sa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

La data de 23 mai a.c., în jurul orelor 23:30, un bărbat de 39 de ani, din comuna Bălteni, a sesizat o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută, l-ar fi deposedat prin violență de un telefon mobil, pe raza municipiului Slatina.

În urma activităților desfășurate, a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea faptei, telefonul fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, iar în urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de 24 mai a.c., instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.” se arată într-un comunicat de presă.