Anunț important pentru toți abonații Digi – RCS&RDS!

0
625

Vești bune pentru toți abonații RCS RDS. Cel mai important furnizor de servicii TV și Internet de pe piața românească vine cu noi surprize pentru clienții săi. Este vorba despre cea mai recentă  campanie, lansată în cursul zilei de luni, 15 aprilie.

RCS pune la bătaie premii substanțiale pentru clienții care activează factura electronică

Mai concret, sub sloganul „Activează factura electronică și noi te activăm cu premii SMART!” , RCS RDS le propune clienților săi să opteze pentru activarea facturii electronice, putând astfel participa la o tombolă ce pune la bătaie premii substanțiale.

Astfel, abonații celui mai important jucător de pe piața românească vor avea șansa să câștige smartphone-uri, smartwatch-uri și căști cu bluetooth. Mai mult decât atât, premiul cel mare constă într-un smart TV QLED Samsung, care vine la pachet cu un sistem home cinema.

Cum îți poți activa factura electronică

Cei care doresc să activeze factura electronică, pot face acest lucru atât online, accesând site-ul digiromania.ro, la secțiunea „Contul meu”, cât și  în magazinele Digi sau în punctele de prezență ale operatorului.

Din momentul activării facturii electronice, aceasta va fi transmisă pe email, putând fi consultată atât în contul de email, cât și în contul personal de pe site-ul www.digiromania.ro. De asemenea, clienții RCS RDS au la dispoziție  aplicația pentru smartphone Digi România.

Clienții Digi care își activează factura electronică în perioada de derulare a campaniei vor intra automat în tombola Digi și vor putea câștiga unul dintre cele 31 premii care constau în:

10 telefoane Samsung S10;
5 telefoane Samsung A50;
5 ceasuri smartwatch Samsung Galaxy;
10 căști bluetooth Samsung Galaxy Buds;
Marele premiu: 1 pachet format dintr-un TV QLED Samsung 4K cu diagonala de 163 cm și un sistem Home Cinema Sony.
Lista câștigătorilor va fi anunțată în data de 14 iunie 2019 astfel:

pe site-ul www.digiromania.ro;
în magazinele Digi din țară, în formă printată;
prin Call Center (timp de 2 săptămâni, maximum 3 apeluri) de la afișarea câștigătorilor pe site (până la 28 iunie 2019)” , se arată în comunicatul dat publicității de RCS RDS.

Sursa: fanatik.ro