Andreea Dinu din Balș e „Vedeta populară” a verii 2021!

0
468

Olteanca de 19 ani a fost desemnată câștigătoarea sezonului 6 al emisiunii. Iuliana Tudor ne așteaptă la TVR 1 și duminica viitoare, la o ediție specială, cu cele mai bune momente ale sezonului.
„Nu mă pot stăpâni, îmi vine să sar în sus, să mă rostogolesc!… Numai să scot toată fericirea asta! E peste măsura mea, mă depășește! E ceva ce n-am visat că se va întâmpla!”, sunt primele cuvinte ale Andreei Dinu, „Vedeta populară” a acestei veri, după câștigarea Marii Finale și a premiului de 100.000 de lei, duminică seară. Tânăra de 19 ani din Romanați, Olt, a reușit să impresioneze juriul emisiunii de la TVR 1 și să își surclaseze adversarele. Emisiunea realizată și prezentată de Iuliana Tudor continuă, duminica viitoare, cu o ediție „best of” a sezonului 6.
La „Vedeta populară”, Andreea a reușit să cucerească inimile publicului și să obțină voturile juriului de la prima ediție, în care am văzut-o în duet cu Georgeta Chițoran, un model pentru tânăra generație de artiști. În Semifinală, Andreea a optat pentru o piesă din folclorul bulgăresc și o melodie dintr-un obicei reprezentativ zonei sale, „Cântecul bradului”. Talentul și pasiunea tinerei pentru tradiții și folclor le-a demonstrat și în Finala din 20 iunie, când a ales să interpreteze o piesă din repertoriul lui Gabi Luncă, în care a simțit că se regăsește, „Spune, spune, pui de corb” și a încheiat cu un cântec pe care îl iubește – „Dealu-i deal și valea-i vale”.