Andreea Bizera, o elevă din Corabia, luptă pentru a supraviețui

0
312

Andreea Bizera, în vârstă de 18 ani, elevă la Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza, din Corabia, a dat copilăria pe suferință și chin. În loc să se distreze și să guste din dulcele tinereții, Andreea a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier care necesită o operație constisitoare și un tratament pe măsură. În aceste clipe grele atât pentru adolescentă cât și pentru familia sa, prietenii acesteia au demarat pe rețelele de socializare o campanie de strângere de fonduri. Împreună putem să-i redăm Andreei Bizera bucuria de a trăi!

Clasa 12D vă cere ajutorul pentru colega și prietena noastră, Andreea Bizera. 

La doar 18 ani ea se confruntă cu o tumora aflată pe unul dintre straturile creierului. 
Indiferent dacă o cunoașteți sau nu pe Andreea, mesajul nostru se îndreaptă către toată lumea. Ea are nevoie de noi, tratamentul de după operație este unul costisitor, ce se rezumă în foarte multe exerciții de recuperare, iar orice donație o poate ajuta să-și poată purta ultimul  zâmbet în calitate de licean din suflet, fiind lipsită de grijile acestei boli. Merită să aibă parte de amintiri frumoase ca noi toți și prin aceasta donație puteți contribui la readucerea sa pe un drum fericit alături de oamenii care o iubesc.
Niciun copil nu merită să treacă prin așa ceva, așa că dragi părinți gândiți-vă la acest lucru când citiți, iar dragi elevi gândiți-vă că și voi v-ați dori să aveți  oameni alături într-un asemenea obstacol al vieții.” este apelul colegilor fetei.
Donațiile se fac în următorul cont:
Nume Titular: ANDREEA-LUCIANA BIZERA

IBAN: RO22BTRLRONCRT0622168901

Moneda: RON
SWIFT: BTRLRO22