Amenzi date de jandarmii olteni în minivacanța de Paște

0
117

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au intensificat măsurile de ordine și siguranță publică în perioada 1-6 mai și au suplimentat dispozitivele de jandarmi care au patrulat în zonele aglomerate destinate activităților de picnic și în proximitatea lăcașurilor de cult.

S-au executat astfel, 15 misiuni de asigurare a ordini publice la manifestări cultural-artistice, sportive și religioase în Slatina și alte 10 localități precum și 159 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice în mediul urban și rural.

„Zilnic au fost constituite echipaje de intervenție în măsură să intervină în situații de urgență pentru combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de siguranță civică. Pe timpul executării misiunilor din responsabilitate nu au fost înregistrate evenimente majore, însă jandarmii olteni au constatat unele fapte antisociale și au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.300 lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Subliniem faptul că efectivele de jandarmi vor rămâne mobilizate pentru a elimina pericolele care pot perturba liniștea și siguranța publică, precum și pentru buna desfășurare a evenimentelor din spațiul public”, a transmis Jandarmeria olteană.

Marilena Vasile