Alți elevi din Olt au vizitat, Parlamentul României, la invitația senatoarei Siminica Mirea

0
385

Elevii clasei a III-a de la Colegiul Național „Ion Minulescu”, din Slatina, însoțiți de doamnă profesor Valeria Predoi, au vizitat, luni, Parlamentul României, la invitația senatoarei Siminica Mirea. Vizita a început cu un tur ghidat al Palatului Parlamentului dar și cu accesul în sala de plen a Senatului:

Am avut bucuria și privilegiul de a găzdui la Palatul Parlamentului o vizită specială a clasei a III-a de la Colegiul Național „Ion Minulescu”, din Slatina, județul Olt, însoțiți de doamnă profesor Valeria Predoi. Entuziaști și dornici de cunoaștere, elevii au acceptat cu plăcere invitația mea de a explora și a înțelege mai bine rolul instituției care modelează viitorul țării noastre.

Turul ghidat al Palatului Parlamentului le-a oferit atât elevilor, cât și doamnei profesor Valeria Predoi, șansa de a admira arhitectura remarcabilă și de a învăța despre istoria captivantă a acestui reper al democrației românești. M-am bucurat să văd interesul viu al tinerilor pentru amănuntele și anecdotele legate de această construcție emblematică.
Punctul culminant al vizitei a fost intrarea în sala de plen a Senatului, locul unde se iau hotărârile majore pentru țara noastră. Elevii au fost inspirați de solemnitatea atmosferei și de responsabilitatea asociată cu această poziție.
Aș dori să adresez mulțumiri sincere doamnei profesor Valeria Predoi pentru efortul și pasiunea sa în educarea viitoarelor generații și elevilor pentru entuziasmul și curiozitatea lor de-a lungul vizitei. Sunt mândră să fac parte dintr-o națiune care investește în educație și în tineretul său și mă angajez să continui să sprijin acest domeniu esențial pentru dezvoltarea și avansarea României.” a declarat social-democratul.