Alt scandal al familiei primarului Șofaru din Văleni, județul Olt

1
2473
Soția primarului Ion Șofaru a bătut, seara trecută, o localnică din comună Văleni.
Victima, M. Maria Roxana, ne-a confirmat telefonic informația. După eveniment, Roxana Maria a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina unde a primit îngrijiri de specialitate.
Era în jurul orei 19:00. Vorbeam cu soțul la telefon când am ajuns la magazinul familiei Șofaru. În acest timp, doamna Ioana Șofaru a ieșit cu câinele din casă, căci locuința este deasupra magazinului, ne-am salutat, apoi am intrat în magazin și în acel moment doamna a deschis discuția motivând că are să-mi zică ceva important, după care a început să țipe, reproșându-mi că am ceva personal cu dânsa și chiar m-a jignit. De la vorbă până la fapte a fost numai un pas, deoarece doamna Șofaru m-a lovit, iar câinele care o însoțea m-a mușcat. După acest scandal și lovituri, doamna Ioana m-a dat afara din magazin, iar la ieșire din magazin se afla și primarul care a vrut să mă lovească că altfel nu îmi pot explica gestul său de a ridica piciorul. Am anunțat evenimentul la 112, a venit Poliția și Ambulanța. Am mers la spital unde am primit îngrijiri medicale.” a declarat victima.
În continuare, victima se teme pentru siguranța sa, ținând cont că acest eveniment neplăcut nu este singurul legat de familia primarului din Văleni.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe.
Acest incident vine la puțin timp după ce fiul primarului Șofaru, George Șofaru, consilier județean, a fost implicat într-un caz destul de delicat cu un cioban din Văleni. Cazul a fost mediatizat la nivel național și lucrurile nu sunt total favorabile acestuia.
Vom reveni cu o ancheta a ziarului după ce se vor finaliza aspectele cu conotație penală.

1 COMENTARIU

  1. Păcat,o familie de politicieni nu trebuie să facă așa ceva.
    Cred că și în cazul d-lui consilier județean a existat ceva de s-a ajuns la asemenea agresiuni.
    Că fost politician consider că trebuie evitate asemenea aspecte.Intotdeauna in politică exista controverse,ele trebuiesc evitate.
    Păcat că sa întâmplat așa ceva.
    Rog prudență !

Comments are closed.