Alertă maximă în cazul Caracal: Dincă este în pericol! Ce a pățit în închisoare

0
792

Este alertă maximă în cazul Caracal după ce mai multe voci indică că monstrul de la Caracal, Gheorghe Dincă, s-ar afla într-un mare pericol. Chiar viața sa ar fi în joc.

Este tensiune maximă în cazul Caracal după ce Gheorghe Dincă a fost transferat la Jilava. Potrivit dezvăluirilor făcute de jurnliștii de la Adevărul, monstrul de la Caracl trece prin momente grele în închisoare. El este extrem de enervat de deținuți și din această cauză i-ar fi teamă.

„Dincă se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei, conform Adevărul.

În plus, există tot mai multe informații că Gheorghe Dincă riscă să fie ucis la închisoare? ”Surse judiciare spun că acolo măsurile de securitate sunt similare cu cele luate în cazul criminalului grec Konstantinos Passaris. Cel care susţine că a omorât două fete este păzit, zi şi noapte de mai mulţi gardieni, iar mascaţii penitenciarului sunt pregătiţi să intervină în orice secundă”, potrivit site-ului știriletvr.ro.

Afirmațiile făcute de sursele din anchetă sunt susținute și de ultimele informații venite din preajma criminalului. Persoane de la Penitenciarul Jilava au dezvăluit că bărbatul a devenit, brusc, pios și marșează pe calea credinței. ”Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult are și o Biblie în celulă”, au povestit persoane de la închisoarea de la marginea Bucureștiului, conform KanalD.