Alegeri la Colegiul Națonal “Ion Minulescu”

0
357

În prima zi a săptămânii în curs,  au avut loc alegerile pentru Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național “Ion Minulescu”. Pentru funcția de președinte au candidat elevele Brînaru Daria și Prună Alexandra. La funcția de vicepreședinte au candidat patru elevi: Fieraru Mirela, Prina Alexandru, Puținelu Mara și Ungureanu Sara. Pentru a ocupa funcția de secretar al CȘE s-au înscris trei elevi: Duțan Miriam, Ilie Teodor și Spulbăr Adelina.

“Cu această ocazie, mulțumim vechiului CȘE din CNIM și felicităm pe noii aleși, sperând că se vor achita cu brio de sarcinile ce le revin, că își vor reprezenta cu cinste colegii, că vor fi un factor de echilibru între colectivele de elevi și colectivul de profesori datori să îi formeze pentru viață! Ne bucurăm de implicarea elevilor, de faptul că în CȘE sunt și elevi din clasa a 9-a!” se arată pe pagina de socializare a liceului.

Rezultatele obținute sunt:

⇒ președinte: Brînaru Daria – 627 voturi valabil exprimate;

⇒ vicepreședinți:

Prina Alexandru – 517 voturi;

Fieraru Mirela – 253 voturi;

Ungureanu Sara – 209 voturi;

⇒ secretar: Duțan Miriam – 474 voturi.

“Felicităm, de asemenea, candidații la CȘE pentru felul în care s-au prezentat la plenara de vineri, dar și pe participanții din sală pentru interesul manifestat!

Dorim tuturor succese pe toate planurile!” mai este precizat.

Alexandra N.