Albotă: ””Sprijin pentru România”, un program de 17,3 mld lei, pentru 12,3 milioane de români”

0
119

Pentru a contracara efectele crizei economice și a veni în sprijinul românilor afectați de creșterea prețurilor, coaliţia de guvernare a gândit un program numit ”Sprijin pentru România”.

„Sprijin pentru România” a fost validat de liderii coaliției de guvernare. Acesta presupune adoptarea mai multor măsuri economice prin care să fie sprijinită populația, IMM-urile din industria alimentară, dar și fermierii. Pe marginea acestui subiect, deputatul PSD Emil Albotă a făcut următoarea declarație:

PSD a intrat la guvernare cu simțul datoriei și responsabilității de a diminua efectele provocărilor generate de criza pandemiei, dublată, astăzi, de o criză a războiului.             

În cinci luni de guvernare, PSD a venit în fața românilor cu două pachete importante de măsuri sociale și soluții pentru redresarea economică.

Astăzi, vorbim despre cel care înseamnă ”Sprijin pentru România”, un program de 17,3 mld lei, pentru 12,3 milioane de români – menit să reducă presiunea pe care creșterile alarmante ale prețurilor o pun pe umerii românilor.

17,3 mld lei ca sprijin pentru sectorul agro alimentar, mediul de afaceri, sprijin pentru familii, educație, transportatori, măsuri de susținere a producției.” a precizat Albotă.