Accident. Șoferul a decedat

0
694

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit pe Drumul European 574, la intrarea în comuna Găneasa, la un accident rutier grav.

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, în care se aflau șase persoane.

La sosirea echipajelor, șoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din orașul Balș și un pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de aproximativ 15 ani, au fost găsiți încarcerați, în stare de inconștiență.

Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie.

Cei cinci pacienți, toți de sex masculin, în vârstă de 12 ani, 13 ani, aproximativ 15 ani, 23 de ani și 32 de ani, au fost transportați, politraumatizati prin accident rutier, la UPU Slatina. Bărbatul în vârstă de 23 de ani și minorul de aproximativ 15 ani, prezentau răni grave și stare comatoasă.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat de cadrele medicale din cadrul UPU Slatina, fără rezultat favorabil, fiind declarat decedat.