84 de absolvenți ai USAMV Slatina au spus adio Facultății

0
413

Emoţii pentru studenţii filialei din Slatina a Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) Bucureşti, care au absolvit cursurile facultăţii, joi, 25 mai 2022, fiind organizată cu acest prilej o ceremonie desfăşurată la sediul filialei din strada Strehareţi. La acest eveniment, din partea ajutorităților locale și județene, au participat prefectul judeţului Olt, Florin Homorean, vicepreşedintele CJ Olt, Ionuţ Ivan, viceprimarul municipiului Slatina Alexandru Berechet și inspectorul general adjunct al ISJ Olt, Victor Iacobescu.

Până în prezent peste 2.900 de studenți au absolvit Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală de la Filiala Slatina. Pentru anul universitar următor vor fi disponibile 100 de locuri.

Îi celebrăm, astăzi, pe cei 84 de absolvenţi de la Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală de la Filiala Slatina, care au reuşit să absolve şi care, în curând, vor avea şi susţinerea lucrării de diplomă. Fac parte din cea de a douăzecea generaţie a Facultăţii din Slatina şi se adaugă celor peste 2.900 de studenţi, de-a lungul anilor, care au absolvit la învăţământ la zi.”,a declarat directorul Filialei Slatina, Victor Tiţa.