Senatorul Siminica Mirea: ”Nivelul de trai al românilor primează în fața oricărui interes politic!”

0
80

Senatorul de Olt, Siminica Mirea trage un semnal de alarmă asupra traiului românilor care se înrăutățește de la o zi la alta. Parlamentarul subliniază faptul în această iarnă, facturile la gaze vor fi duble față de anul trecut:
”În timp ce lupta internă a actualei guvernări continuă, românii vor avea parte, în această iarnă, de facturi duble la gaz, față de anul trecut, chiar și pentru cei care au realizat contracte în regim concurențial. Din nefericire, regăsim încă o „performanță” a guvernării, aceea de a produce una dintre cele mai scumpe energii din Europa.
Totul pentru ei, nimic pentru români. Este evitată constant dublarea prețului la gaze și situația cu adevărat alarmantă a consumatorului vulnerabil. PSD avea dreptate prin amendamentul respins de către reprezentanții coaliției, care prevedea ca măsurile pentru consumatorii vulnerabili să intre în vigoare în septembrie 2021, și nu în septembrie 2022. Dar, într-un final, acest lucru a fost recunoscut.
Rămânem aceeași oameni, aproape de dumneavoastră și, imediat după începerea noii sesiuni parlamentare, alături de colegii social democrați, vom depune la Camera Deputaților o serie de amendamente pentru protejarea consumatorilor, în actualul context al majorărilor prețurilor.” a precizat Mirea.