SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA FACE NOI ANGAJĂRI. SE CAUTĂ INFIRMIERE

0
1658

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va organiza, luna viitoare , concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 15 posturi vacante de infirmieră și infirmieră debutant.

Este vorba despre un post de infirmieră la Secția medicină internă, două posturi de infirmieră la Secția gastroenterologie, un post de infirmieră debutant la Secția cardiologie, un post de infirmieră debutant la Secția neurologie, două posturi de infirmieră debutant la Secția ortopedie și traumatologie, un post de infirmieră debutant la Secția chirurgie generală, un post de infirmieră debutant la Secția O.R.L, trei posturi de infirmieră debutant la Secția A.T.I, un post de infirmieră debutant la Secția boli infecțioase, un post de infirmieră debutant la Unitatea de primiri urgențe și un post de infirmieră debutant la Blocul operator (Central).

Cei interesati îsi pot depune dosarele până pe 6 mai 2021, inclusiv, ora 16:00, la sediul Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Pentru a ocupa aceste posturi candidaţii trebuie să aibă: școală generală/ studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, pentru infirmier debutant și școala generală/ studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, curs infirmieră și șase luni vechime în activitate, pentru infirmier.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 17 mai 2021, de la ora 9.00, iar interviul în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Detaliile privind bibliografia și tematica de concurs sunt afișate la sediul unității și pe site-ul spitalului (www.spjslatina.ro).

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNO din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, strada Crișan numărul 5, județul Olt, telefon: 0349/802.550, persoană de contact: Rusu Ion.