PIRELLI SLATINA FACE NOI ANGAJĂRI. PENTRU UNELE POSTURI NU SE CERE EXPERIENȚĂ

1
7070

Aflându-se într-un proces continuu de recrutare a personalului, Pirelli Tyres România SRL unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume face noi angajări. Concernul are nevoie de tehnicieni de mentenanță, specialist sănătate și securitate în muncă, inginer industrial, inginer de proces material, inginer calitate proces, cadru tehnic psi,  internship departament contabilitate, internship control financiar, indoor testing engineer, inginer mecanic mentenanță, inginer electronist mentenanță și operator producție pentru fabrica din Slatina.

Oltenii fără loc de muncă au acum o mare oportunitate de angajare. Compania Pirelli face noi recrutări de personal. Conform site-ului jobs.pirelli.com, fabrica din Slatina angajează tehnicieni de mentenanță, specialist sănătate și securitate în muncă, inginer industrial, inginer de proces material, inginer calitate proces, cadru tehnic psi, internship departament contabilitate, internship control financiar, indoor testing engineer, inginer mecanic mentenanță, inginer electronist mentenanță și operator producție.

Candidații care doresc să aplice pentru tehnician mentenanță trebuie să aibă: studii medii, absolvent liceu/ școala profesionala – calificare mecanic/electrician/electromecanic și vechime de minimum 2 ani în funcția de electrician/mecanic mediu industrial, precum și disponibilitate pentru lucrul în schimburi. Competențe : interpretare scheme electrice/mecanice, analiză şi atenţie la detalii, capacitatea de a sesiza defectele, lucrul în echipă, îndemânare, precizie, rigurozitate, perseverenţă, folosirea terminologiei de specialitate.

Pentru postul de specialist Sănătate și Securitate în muncă se cer studii superioare tehnice. Competențe :  insusire si inţelegere a legislaţiei specifice; sociabilitate si comunicare; abilitate de a improviza in situatii deosebite de stres;  atitudine proactiva, spirit de echipa si abilitati de comunicare, engleza nivel mediu/avansat. Vor fi luati in considerare doar candidatii care pot face dovada urmatoarelor cerinte ( calificativ/diploma/adeverinta):

  • Curs Inspector SSM
  • Curs evaluator de riscuri – facultativ
  • Auditor pentru Sitem de Management ( OHSAS 18001/ISO 45001) – facultativ

Experiență: orice experiență profesională anterioară în domeniu constituie un avantaj.

 

Pentru postul de inginer industrial se cere facultate cu profil tehnic.

Competențe :   Lucru facil cu date/informații complexe, fiabilitate în manipularea cifrelor;
Bună capacitate de analiză si atenție la detalii;
Creativ, capabil sa vina cu idei noi;
Capacitate bună de sinteza, capacitate de a convinge;

Experiență : Proaspăt absolvenți de Facultate/Master sau cu 2-3 ani experiență în industrie, precum și flexibilitate și dispus la relocare.

 

Candidații care doresc să ocupe postul de inginer de proces material trebuie să aibă: Facultatea de Chimie, Chimie Industriala, Știința și Ingineria Materialelor, Facultatea de Mecanică,etc.

Competente : Analiză şi atenţie la detalii, capacitatea de a sesiza defectele, lucrul în echipă, îndemânare, precizie, perseverenţă, folosirea terminologiei de specialitate, deţinerea abilităţilor fizice necesare îndeplinirii atribuţiilor.

Experiență : Proaspăt absolvenți de Facultate/Master sau experiență in domeniu industrial, precum și flexibilitate.

Pentru postul de inginer calitate proces este nevoie de:

Studii: Facultatea de Mecanică, Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice, Managementul Calității

Competențe : Analiză și atenție la detalii, abilitatea de a notifica defecte, munca în echipă, abilități, acuratețe, perseverență, folosind terminologie specializată, deținerea abilităților de comunicare și rezolvarea problemelor.

Experiență: proaspăt absolvenți ai facultății / masteratului; orice experiență în domeniu va fi un avantaj

Altele: engleză și română la un nivel bun, flexibilitate, persoană dinamică.

Pentru cadru tehnic PSI se cer:

  •  Certificat Cadru Tehnic SU (PSI)
    •    Certificat Inspector protecție civilă
    •    Experiență Cadru Tehnic PSI peste 2 ani
    •    Cunoștințe avansate in domeniul PSI si SU;
    •    Abilități de planificare si organizare;
    •    Cunoștințe bune de operare PC – MS Office;
    •    Persoana comunicativa, receptiva, dedicata, cu atitudine proactivă, perseverență;

Avantaje:

  •  Cunoștințe și experiență în materie de Sănătate și Securitate în Muncă. Experiență 1-3 ani.

Pentru posturile de internship departament contabilitate și internship control financiar se cer: studii universitare in Contabilitate/ Economie/Admistrarea Afacerilor; Bune cunostinte Microsoft Office;
Limba engleza nivel mediu/avansat; Flexibilitate și Responsabilitate. Nu se cere experiență.

Candidații care doresc să aplice pentru postul de indoor testing engineer trebuie să aibă Facultatea de Inginerie și Managementul Sistemelor Tehnologice, Mecanică,

Competențe: Analiză și atenție la detalii, lucru în echipă, abilități, acuratețe, perseverență, comunicare și rezolvarea problemelor.

Experiență: Absolvenți ai facultății / masteratului, capabili să conducă o echipă mică

Altele: engleză, flexibilitate, fiabilitate, responsabilitate. Experiență 1-3 ani.
Pentru postul de inginer mecanic mentenanță se cere Facultatea de Mecanică sau Electromecanică, Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice;
Competențe :
-AUTOCAD
-DWG Editor
-Cunoștinte bune Pneumatica și Hidraulica, precum și citirea și interpretarea desenului tehnic
-Cunoștinte bune pachetul Microsoft Office
Experiența : Minim 3 ani experiență ca Inginer Mecanic în domeniul Industrial
Altele: Limba engleză, Flexibilitate, Persoană dinamică, cu bună capacitate de adaptare la un mediu de lucru internațional.

Pentru postul de inginer electronist mentenanță sunt necesare studii superioare de specialitate: Automatică si Calculatoare / Electronică
Competente: Bune cunoștinte în domeniul automatizărilor industriale, automate programabile tip PLC Siemens, mașini interfața cu utilizator – HMI Siemens, convertizoare de frecventa tip ABB, Schneider, Siemens, Allen Bradley.
Experiența: experiența profesională minimum 2 ani în domeniul automatizărilor programabile;
Altele: Limba engleza, flexibilitate, persoana dinamică, cu bună capacitate de adaptare la un mediu de lucru internațional.

Nu în ultimul rând pentru postul de operator producție se cer studii medii; disponibilitate lucru în 3 schimburi; atenție la detalii și seriozitate si implicare. Pe lângă salariul de încadrare se oferă: spor de 100% pentru orele suplimentare; spor de noapte si bonus de tură continua; bonus de performanță; tichete de masa; tichete de vacanță; subvenție pentru transport și asigurare de viață si accidente. Nu se cere experiență.

Fondată în 1872, societatea Pirelli se numără printre principalii producători de anvelope la nivel global. Prezentă în peste 160 de ţări, Pirelli deţine 22 de unităţi de producţie şi are aproximativ 38.000 de angajaţi în întreaga lume. Pirelli este un important producător de anvelope premium, care şi-a luat un angajament puternic faţă de cercetare şi dezvoltare. Concurând cu succes în sporturile cu motor încă din 1907, Pirelli este, în prezent, furnizorul exclusiv al campionatului de Formula 1, campionatului mondial de Superbike şi al multor altor campionate din întreaga lume.

Cu o tradiție industrială de peste 140 ani, Pirelli este și unul dintre protagoniștii industriei italiene.
Pirelli a investit în România din 2005 și până în prezent peste 555 de milioane de euro, realizând 3500 de locuri de muncă în Slatina. Fabrica de anvelope Pirelli de la Slatina, astăzi una dintre cele mai moderne fabrici de anvelope pentru autoturisme este echipată cu tehnologie de producţie non-robotizată de ultima generaţie, destinată realizării anvelopelor performante din gama Premium, unde Pirelli este leader: Winter, Uhp Winter, High-Performance, Ultra-High-Performance, Runflat şi SUV.

Pirelli Slatina, a avut în 2019 o cifră de afaceri de 2.795.837.118 RON și un profit net de 67.629.217 RON (adică peste 670 de miliarde ROL).

 

1 COMENTARIU

  1. Dacă vor să revin ca operator să mă caute,apoi să negociem salariul plus bonus financiar pentru terenul furat în complicate cu foștii primari Gheorghe Păunescu și Darius Vîlcov , dacă sunt oameni adevărați îi aștept pentru negocieri dacă sunt animale cu chip de om înseamnă că nu au nici un dram de demnitate în ei

Comentariile sunt închise.