Deputatul Florin Barbu: ”Din păcate, parlamentarii PNL, USR și UDMR au votat împotriva amendamentelor depuse de parlamentarii de Olt”

0
417

Parlamentul a adoptat, luni, pe articole proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021. Coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR a reușit să treacă bugetul de stat în varianta venită de la Guvern, fără nicio modificare în plus. Cele peste 100 de amendamente depuse de parlamentarii de Olt pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare ale localităților din Olt au fost respinse. Pe marginea acestui subiect, deputatul PSD Florin Barbu a făcut următoarea declarație:
”Aproape de miezul nopții, am prezentat și susținut, în plen, alături de colegii mei, parlamentarii de Olt, cele peste 100 de amendamente pe care le-am făcut la Proiectul Legii Bugetului de Stat pentru anul 2021, pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare ale localităților din Olt.
Din păcate, parlamentarii PNL, USR și UDMR au votat împotriva acestor amendamente.
Nu putem avea o economie sănătoasă fără investiții!
Numai în acest fel, creștem nivelul de trai al cetățenilor, creștem economia și creăm locuri de muncă.
A fost o bătălie pierdută, noaptea trecută în Parlament, dar mergem mai departe, pentru că știm de ce au nevoie comunitățile locale și ne vom bate, în continuare, să obținem bani pentru drumuri, rețele de apă și canalizare, școli și grădinițe, baze sportive sau pentru investiții în spitale.” a declarat demitarul.