UN LICEU DIN OLT FACE ANGAJĂRI

0
418

Liceul Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții contractuale de execuție vacante. Este vorba despre un post de îngrijitor și două posturi de muncitor.

Candidații care doresc să ocupe postul de îngrijitor trebuie să aibă: minimum 10 clase; vechime în muncă de minimum 2 ani; disponibilitate de a lucra în 2 schimburi și disponibilitate de a lucra sâmbăta și duminica.
Proba scrisă a concursului va avea loc pe 10 martie 2021, iar proba practică și interviul se vor desfășura pe 11 martie.

Data limită până la care candidații vor depune actele pentru dosarul de concurs este de 5 zile lucrătoare de la afișare, la sediul unității.

Pentru unul dintre posturile de muncitor este nevoie de: studii medii; vechime în muncă de minimum 2 ani; curs de specializare fochist, ISCIR; disponibilitate de a lucra în 2 schimburi (12/24,12/48); disponibilitate de a lucra sâmbăta și duminica și disponibilitatea de a îndeplini și alte sarcini repartizate de directorul unității în funcție de cerințele specifice unității.

Pentru celălalt post de muncitor candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: studii medii; vechime în muncă de minimum 2 ani; curs autorizare agent de pază; disponibilitate de a lucra în 2 schimburi (12/24,12/48); disponibilitate de a lucra sâmbăta și duminica și disponibilitatea de a îndeplini și alte sarcini repartizate de directorul unității în funcție de cerințele specifice unității.
Proba scrisă a concursului va avea loc pe 17 martie 2021, iar proba practică și interviul se vor desfășura pe 18 martie.
Data limită până la care candidații vor depune actele pentru dosarul de concurs este de 10 zile lucrătoare de la afișare, la sediul unității. Relații suplimentare se obțin la sediul Liceul Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal, bd. N. Titulescu nr.39, județul Olt, telefon 0249/515.260.