PARLAMENTARII PSD DE OLT ÎI AŞTEAPTĂ PE CETĂŢENI LA CABINETELE PARLAMENTARE. IATĂ CE PROGRAM AU SENATORII ŞI DEPUTAŢII

0
481

La alegerile parlamentare, oltenii şi-au ales deputaţii şi senatorii PSD care să îi reprezinte în Parlamentul României. Fiecare dintre aceştia au cabinete parlamentare unde au un program de audienţe şi de strângere de cereri şi petiţii pe care le pot prezenta mai departe în Legislativ. PSD Olt îi are în Parlamentul României pe următorii senatori și deputați: senatorii Paul Stănescu şi Siminica Mirea și cinci deputați-Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu și Emil Albotă.

Parlamentarii PSD Olt își onorează promisiunea de a rămâne aproape de comunitățile locale, care i-au învestit cu încredere, prin votul masiv acordat.

Aceștia, își propun, astfel, să rămână ancorați în realitatea locală și conectați la problemele transmise de cetățeni, prin cabinetele parlamentare pe care le-au stabilit în toate orașele din județul Olt.

Audiențele și întâlnirile de lucru se derulează de obicei în zilele de joi și vineri. Astfel, senatorul Paul Stănescu are cabinetul parlamentar la sediul Primăriei Corabia (cabinetul parlamentar fiind momentan în renovare).

Siminica Mirea are program în fiecare joi, de la 9:00 la 11:00, pentru întâlniri cu cetățenii, la cabinetul din municipiul Slatina. De altfel, senatorul Mirea are și un cabinet deschis la Piatra Olt unde se vede cu oamenii în fiecare vineri de la 10:00 la 11:00.

Programul deputatului Marius Iancu este în fiecare joi, de la 9:00 la 11:00, la sediul PSD Olt din Slatina, iar vineri, între orele 9:00 și 11:00, la sediul PSD Scornicești.

Deputatul Cătălin Grecu poate fi găsit în fiecare joi la cabinetul parlamentar de lângă Primăria Drăgănești-Olt, între orele 9:00 și 11:00.

Deputatul PSD de Olt, Florin Barbu, are program la cabinetul parlamentar, de pe strada Victoriei 1B, din Piatra Olt, în fiecare joi între orele 9:00 și 11:00, dar și la cabinetul din Balș, situat pe strada Ion Creanga Nr. 4, Bl. 9 Parter, vineri între orele 9:00 și 11:00.

În ce privește programul deputatului Adrian Chesnoiu acesta este în fiecare vineri, între orele 9:00 și 11:00, la sediul PSD Caracal. Nu în ultimul rând, deputatul Emil Albotă poate fi găsit de alegători, în fiecare joi între orele 9:00 și 11:00, la cabinetul situat pe Strada Principală nr. 81, fosta schelă Petrom, din Potcoava, dar și la Corabia, vineri între orele 9:00 și 11.00.