TREI PRIMĂRII DIN OLT FAC ANGAJĂRI. PENTRU UN POST NU SE CERE VECHIME

0
947

Trei primării din Olt fac angajări în această perioadă.

Astfel, Primăria Cîrlogani are nevoie de un consilier debutant la Compartimentul Agricultură, Cadastru, Administrare Domeniu Public și Privat, un inspector asistent la Asistență Socială și un consilier achiziții publice, grad asistent, la Compartimentul Achiziții Publice.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă și vechimea în specialitate studiilor necesară exercitării funcţiei publice  de minimum 1 an, pentru postul de Inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Asistenţă Socială; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă și vechime în specialitate studiilor necesară exercitării funcţiei publice  de minimum 1 an, pentru postul de Consilier achiziţii publice, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Achiziţii Publice și studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, pentru postul de Consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul Agicultură, Cadastru, Administrare Domeniu Public şi Privat. Un avantaj în cazul acestui post este că nu se cere vechime.
Proba scrisă a concursului va avea loc pe 10 martie 2021. Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.

Și Primăria SÂRBII-MĂGURA are nevoie de un consilier superior la Compartimentul Agricol. Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniile agronomie, zootehnie sau medicină veterinară și vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice  de minimum 7 ani.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe 8 martie 2021. Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.

Se fac angajări și la Primăria comunei Ipotești. Astfel este nevoie de un consilier principal la Compartimentul Contabilitate. Candidații care doresc să ocupe acest post trebuie să aibă: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea contabilitate şi informatică de gestiune
și vechime în specialitate studiilor necesară exercitării funcţiei publice  de minimum 5 ani. Proba scrisă a concursului va avea loc pe 9 martie 2021. Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului.