ADDA și slătineanca Andrada Precup au lansat colindul „De Crăciun”

0
422

ADDA, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România, a lansat un colind cu slătineanca Andrada Precup, câștigătoare sezonului 9 X Factor.
Cele două formează un duet de excepție, iar colindul „De Crăciun” îți dă fiori pe șira spinării, este evident faptul că ADDA și Andrada au voci spectaculoase, care sună perfect împreună.
ADDA a rămas impresionată de talentul și sensibilitatea Andradei Precup și și-a dorit din tot sufletul să o cunoască. Aceasta le-a mai mărturisit celor 713.000 de urmăritori că unul dintre visurile câștigătoarei X Factor a fost să ajungă într-un studio și să își scrie singură muzica, iar ADDA i-a împlinit dorința. Cele două nu au avut atât de mult timp la dispoziție să scrie o piesă, dar s-au gândit să lanseze un colind cu ocazia sărbătorilor de iarnă, nu este exclusă nici o eventuală colaborare în viitorul apropiat între Andrada și ADDA.

„Am întâlnit acum 3 săptămâni o fată extrem de talentată și de sensibilă, care își dorea mult să mă cunoască. Unul dintre visurile ei a fost să ajungă într-un studio și să își scrie singură muzica. Pentru ca timpul a fost prea scurt, nu am făcut o piesa, în schimb, am compus un colind împreuna cu @producadoru și @mihaimititescu la @baladdarecords care speram să vă ajungă în ❤️! Între timp, Andrada și-a mai împlinit un vis. A câștigat X Factor. Felicitări din inima! MERIȚI! 👏 @andradaprecup
Din februarie, o să începem să lucrăm la piesele ei! Abia aștept! Sărbători fericite tuturor! 🤗 piesa intreagă e pe Youtube!”, a spus artista în urma unei postări pe contul oficial de Instagram.