Slătinean arestat după ce a devenit agresiv cu poliţiştii

0
689

Weekendul trecut, polițiștii slătineni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Libertății, din municipiul Slatina, un bărbat nu poartă mască de protecție.
La solicitarea polițiștilor, slătineanul în vârstă de 48 de ani a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv atât verbal cât și fizic, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea acestuia.

În timpul procedurii de încătușare, bărbatul a opus rezistență, a încercat să lovescă polițiștii cu capul în față și s-a împins peste un polițist, căzând peste un gard metalic, polițistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi și a feței.

”La data de 29 noiembrie a.c., bărbatul de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar la data de 30 noiembrie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt. ” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.