„Cartea pe roţi”, prima librărie mobilă ajunge la Caracal

0
143

Librăria Humanitas «Cartea pe roţi» a pornit la drum. După o primă oprire în Teleorman (localitatea Scrioaștea), «Cartea pe roţi» va ajunge joi, 17 septembrie,  și la Caracal, la Liceul Teoretic Mihai Viteazul. De altfel, până în decembrie, «Cartea pe roţi» va ajunge şi în alte câteva zeci de localităţi din toată ţara.

 Joi, prima librărie mobilă din lanțul Humanitas „Cartea pe roți“, va ajunge și în municipiul Caracal. Cu această ocazie vor fi făcute donații în cărți către biblioteca locală sau școlară din localitate.

«Cartea pe roţi» este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință. Așteptăm cu bucurie întâlnirea cu toți cititorii interesați de cele mai noi apariții editoriale ,cărți pentru copii și nu numai, au anunțat reprezentanții «Librăriei Humanitas Cartea pe roţi» pe pagina de facebook.