BARAJ. CSM Slatina, emoții la București

0
353

CSM Slatina va întâlni miercuri, 5 august, de la ora 18.00, Progresul Spartac, jocul urmând a se disputa la București. Este primul duel dintre cele două grupări care își doresc să promoveze în Liga a II-a.

Antrenorul de la CSM Slatina, Mihai Ianovschi, a precizat că are întreg lotul de jucători valid și își dorește să se întoarcă cu un rezultat pozitiv de la București. Mai mult de atât, fotbaliștii sunt conștienți de importanța momentului și își doresc să aducă bucurie slătinenilor.

„Este normal să avem emoții, le avem la fiecare meci pe care îl jucăm. Emoțiile ne conectează la meci, de multe ori te determină să iei deciziile cele mai bune. Băieții sunt în regulă, suntem pregătiți pentru cele două jocuri. Sunt conștienți de importanța momentului, de importanța jocului și sunt convins că vor da totul pe teren, iar la final vom fi cei care ne vom bucura. Tot lotul este valid și pregătit pentru jocuri. Ne dorim să scoatem din ambele jocuri rezultate care să ne aducă bucurie. Toți cei din club, toți cei care sunt în jurul nostru își doresc să scriem o pagină frumoasă în istoria orașului Slatina, pentru oamenii din oraș, pentru cei care sunt lângă noi. În primul rând, cei care ne-au susținut merită să le aducem această bucurie”, a spus Ianovschi.

Returul dintre CSM Slatina și Progresul Spartac, contând pentru barajul de promovare în Liga a II-a, se va disputa duminică, 9 august, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina.

Ultima echipă din Slatina care a promovat în Liga a II-a este tot CSM Slatina, în 2011, însă formația nu a fost înscrisă în acest eșalon fotbalistic.

În 2010, Alro Slatina a promovat în eșalonul secund, după ce a învins, la Șotânga, FCM Târgoviște, unicul gol al partidei fiind marcat de Mircea Voicu. Pe banca tehnică a echipei din Slatina s-a aflat Dan Oprescu.