PSD merge pe mâna lui Doldurea pentru Primăria Municipiului Caracal

0
429

În ultima zi a lunii Iulie, Ion Marian Doldurea, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Caracal, a început campania de strângere de semnături. În același timp, Doldurea a intrat oficial în lupta pentru primăria Caracal.
Evenimetul a avut loc în Piaţa Victoriei din centrul municipiului Caracal. Alături de candidatul PSD pentru fotoliul de primar au fost: preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, secretarul executiv al organizaţiei, Virgil Delureanu, şpreşedintele organizaţiei de femei, Corina Sulger dar și mai mulţi membri şi simpatizanţi.
„Candidez la Primărie pentru a demonstra că orașul poate fi administrat în mod eficient și în interesul cetățenilor. De ce eu? Am dovedit că știu să fac treabă și că îmi pasă de oameni: am experiență managerială (am pus pe picioare 3 companii de succes, am creat peste 250 de locuri de muncă, și, ce este mai important, am pus omul mai presus de orice, facandu-i astfel pe angajatii mei să se simtă ca în familie. Nu am interese materiale, întrucât sunt un om realizat din punct de vedere financiar. Am timpul fizic să mă dedic exclusiv pentru rezolvarea treburilor orașului nostru.” a declarat Doldurea.

Florina Dinu