Accident grav, între Brebeni și Schitu. O fată de 19 ani a murit

0
2362

Un accident rutier grav a avut loc, joi seara, între Brebeni și Schitu.

Polițiștii olteni spun că un șofer de 20 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit un cap de pod.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii unui accident rutier grav. Cercetările sunt în plină desfășurare. Din primele date polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 20 de ani, din comuna Serbănești, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546 A, din direcția Brebeni către Schitu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Pompierii au găsit o persoană în stop cardio-respirator.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexa pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. Din primele informații este implicat un singur autoturism, în care se aflau două persoane, o persoană fiind în stop cardio-respirator”, spun cei de la ISU Olt.

Din păcate, pasagera, de 19 ani, din municipiul Slatina și-a pierdut viața. Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.