O locuință de pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina a fost spartă de hoți

0
1018

Polițiștii au fost sesizați, pe 11 aprilie, că pe strada Tudor Vladimirescu din Slatina a avut loc o spargere. Un bărbat s-a plâns oamenilor legii că a rămas fără electronice, electrocasnice și chiar fără haine.

„La data de 11 aprilie, un bărbat, de 58 de ani, din comuna Curtișoara, a sesizat faptul că, din locuinta pe care o deține în municipiul Slatina, i-au fost sustrase electronice, electrocasnice și obiecte vestimentare”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

În acest dosar, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării persoanei/ persoanelor care au săvârșit fapta și tragerea acestora la răspundere.

Mai mulți slătineni ce locuiesc pe strada Tudor Vladimirescu au precizat că, în ultimele săptămâni, în această zonă au avut loc trei spargeri. Hoții iau tot ce găsesc și se fac nevăzuți.

IPJ Olt a precizat că situația statistică privind furturile de la nivelul județului, pentru luna martie, nu a fost finalizată.