Rotea le promite bolnavilor de cancer și celor care suferă accidente vasculare că vor fi tratați prompt

0
322

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slatina au luat, gradual, mai multe măsuri pentru a pregăti unitatea medicală în lupta împotriva coronavirusului. Mai multe spații au fost reorganizate, gândite alte circuite pentru a putea face față epidemiei. Astfel, începând de marți, doi olteni, confirmați cu COVID-19, primesc tratament de specialitate la Spitalul Slatina.

 

În paralel cu gestionarea cazurilor suspecte sau confirmate cu coronavirus, Spitalul Slatina asigură în continuare urgențele.

 

Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a precizat că toate urgențele din județ, fie că vorbim de pacienți care suferă accidente vasculare celebrale sau infarct, fie cei diagnosticați cu forme de cancer vor fi tratați prompt.

 

„Vom asigura absolut toate urgențele județului, așa cum am făcut-o de fiecare dată, pentru că, din păcate, cancerul, infarctul, accidentele vasculare celebrale nu țin cont că este epidemie de coronavirus, iar pacienții vin în continuare cu aceste afecțiuni. Vor fi tratați în continuare cu promptitudine, cu scopul salvării vieții lor sau ameliorării stării de sănătate”, a spus Rotea.