Fotbal amical

0
164

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă seria pregătirilor în vederea reluării sezonului de primăvară în Liga a III-a. Cu un obiectiv bine definit și anume promovarea în eșalonul secund, conducerea tehnică și jucătorii se pregătesc asiduu pentru primul meci programat pe data de 7 martie în deplasare la Roșiori cu echipa locală Sporting.

Până atunci, miercuri, 26 februarie, cu începere de la ora 13:00, echipa pregătită de Mihai Ianovschi va susține un meci amical cu gruparea Unirea Bascov, formație aflată în aceeași serie cu CSM. Jocul se va desfășura pe terenul sintetic din complexul sportiv ”1 Mai”. 

Seria de jocuri amicale continuă, sâmbătă 29 februarie, CSM Slatina se va deplasa la Filiași într-un meci cu echipa locală Asociația Club Sportiv Orășenesc (ACSO) și ea componentă a Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a.

După cantonamentul de la Cheile Grădiștei, echipa slătineană a susținut câteva partide amicale încheiate cu următoarele rezultate: 3-2 cu Pandurii Târgu Jiu, 1-1 la CS Mioveni și 0-0 pe teren propriu cu CSM Alexandria.