Mulțumiri cadrelor medicale de la Spitalul Județean Slatina

0
2535

Mă numesc Mirela Pițigoi din Caracal și de 17 ani sunt rezidentă în Spania. Prin acest articol vreau să mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru profesionalism și atenția acordată mamei mele Ștefana Pițigoi (foto).

 A fost adusă de urgență la Gastroenterologie în stare gravă cu probleme hepatice, ciroză hepatică, C și B și insuficiență cardiacă. Ulterior s-a descoperit că din cauza unei fracturi de femur care era de o lună, mama nu mai mergea pe picioare.

La cererea dr. Gavrilă Silviu Elian a fost solicitat medicul ortoped pentru a o consulta. Dânsul, pe lângă profesionalism a demonstrat umanitate. A fost transferată de urgență după aceea la Secția ortopedie și a preluat cazul dr. JIDOVIN ȘTEFAN. Dânsul în colaborare cu dr. Lesnic Ramona (centru transfuzii); dr. Popistaș (unitate transfuzii spital); dr. Conea Dana (anestezist); dr. Katta Mohamed (medic ortoped) și managerul Cătălin Rotea au contribuit la salvarea mamei mele. Au demonstrat profesionalism și mai ale curaj pentru a salva o viață pe care alții nu s-au riscat să o salveze.