Spitalul Județean Slatina face angajări

0
541

Cea mai mare unitate sanitară din judeţ încă mai are nevoie de specialişti pentru a acoperi deficitul de cadre medicale .

Deşi în ultimii ani, zeci de medici tineri și asistenți au fost cooptaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în prezent unitatea medicală încă mai are nevoie de personal. De aceea, în această perioadă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs patru posturi de medic rezident .

Mai exact este vorba despre un post de medic rezident ultimul an, specialitatea reumatologie, nivel de studii S, cu normă întreagă la Secția medicină internă, un post de medic rezident ultimul an, specialitatea otorinolaringologie, nivel de studii S, normă întreagă la Secția ORL, un  post de medic rezident an IV, specialitatea medicina de laborator, nivel de studii S, normă întreagă, la Laborator analize medicale și un post de medic rezident an V, specialitatea pediatrie, nivel de studii S, normă întreagă, la Secția Pediatrie.

Înscrierile la concurs se fac la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului în Viața medicală. Taxa de concurs este de 150 de lei. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNO al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349.802.550.