Accident cumplit în Olt

0
2923

Pompierii Detașamentului Slatina, cu un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit în municipiul Slatina, strada Carol I, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La locul evenimentului au acționat și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau cinci persoane și un autoturism aflat parcat.

Echipajele medicale au asistat la fața locului toate cele cinci persoane implicate în accident, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital.

Un pasager, găsit inconștient, cu traumatism cranio-facial acut deschis, traumatism cranio-cerebral acut deschis, transportat la UPU Slatina în stare comatoasă, de echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță.

Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 18 ani, cu domiciliu în București, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism membru superior stâng și traumatism toracic, transportat la UPU Slatina.

Al treilea pacient, pasager în autoturism, în vârstă de 20 de ani, din comuna Șerbănești, prezenta un hematom la cap. Bărbatul a fost transportat la UPU Slatina.

Șoferul și celălalt pasager nu prezentau urme de traumă și au refuzat transportul la spital.