DIICOT Olt are un nou șef

0
1044

Alexandru Dragomir este noul procuror-șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism ( DIICOT) – Biroul Teritorial Olt. Acesta îl înlocuiește pe procurorul Ionuț Călina care a demisionat în urmă cu o săptămână.

 Începând de vineri, 15 noiembrie, DIICOT Olt are o nouă conducere. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în ședința de joi, 14 noiembrie, delegarea în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Olt din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a domnului DRAGOMIR ALEXANDRU, procuror în cadrul aceluiaşi birou, începând cu data de 15.11.2019, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Dragomir este procuror din 1997, timp în care a activat în cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Oravița, până în 2000, apoi în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. În 2007 a ocupat funcția de prim-procuror adjunct în cadrul acestei unități de parchet, iar din iunie 2008 este procuror în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt.

Procurorul Dragomir a mai ocupat această funcție (n.r. procuror șef DIICOT OLT) și în perioada 13 martie 2017-13 decembrie 2017, fiind înlocuit de procurorul Călina.