Angela Nicolae: “Nu-mi dau demisia”

0
1727

”NU-MI DAU DEMISIA…” a declarat pentru Gazeta Oltului actualul Prefect, Angela Nicolae.
În urma cu trei luni și ceva, Prefectul de Olt,  profesorul SILVIU NEACȘU, a fost demis nejustificat din funcție de către Viorica Dăncilă. În locul acestuia a fost numită doamna ANGELA NICOLAE, șefa de serviciu resurse umane din Consiliul județean Olt.
În această perioadă scurtă, deși nu avea o experiență mare în administrația publică și de conducere, actualul Prefect de Olt a demonstrat că are valoare și potenta profesională. Cu alte cuvinte, a surprins plăcut și pâbă acum nu s-a facut de râs.
Schimbările de GUVERN, așa cum se anticipează, vor aduce și înlocuirea prefectilor și subprefectilor din toate județele. ”…în maxim 48 de ore de la instalarea guvernului trebuie schimbați prefectii si subprefectii…” declara recent la Caracal, Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

Deși prefecții și subprefectii nu trebuie numiți după criterii politice, credem că actuala conducere de la Palatul Victoria va proceda tot ca celelalte guverne: vin ai noștri, pleacă ai vostri, cu sau fără voia lor!
Deja prin târgul Slatinei se vehiculeaza numele noilor prefecți și subprefecti, directori din institutiile județene.
Întrebată ce va face în
actuala conjunctură politica și guvernamentală, doamna Prefect de Olt, Angela Nicolae ne-a declarat: “Merg mai departe, am multe probleme de rezolvat, printre care organizarea alegerilor de duminică. Demisia? Nu gasesc un motiv în acest sens.”
Este interesant de urmărit acest subiect în perioada următoare.
P.C.