Rareș Bogdan, la Caracal: ”Primii schimbați vor fi prefecții și subprefecții, directorii de instituții”

0
2365

Miercuri după amiază a avut loc, la Caracal, o conferință de presă susținută de filiala Olt a Partidului Național Liberal. Au fost prezenți: președintele filialei, Liviu Voiculescu; deputatul Gigel Știrbu, vicepreședintele PNL Olt; Marian Vasile, prim-vicepreședinte PNL Olt; Cristi Pavel, președinte PNL Caracal; Daniel Tudor, președinte PNL Scornicești, iar invitat de onoare a fost europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL la nivel național.

Cuvântul de deschidere l-a avut Liviu Voiculescu, urmat de Marian Vasile, primarul comunei Studina, care a lansat dorința ca Partidul Național Liberal să câștige Primăria Caracal.

Deputatul Gigel Știrbu a menționat faptul că are încredere că președintele Klaus Iohannis va reuși să obțină voturile cetățenilor, astfel încât să se bucure de un nou mandat. De asemenea, parlamentarul a spus că împreună cu Rareș Bogdan a luat parte la o întâlnire fructoasă cu activul PNL din sudul județului Olt. Referindu-se la respectiva întâlnire, europarlamentul a avut numai cuvinte de laudă.

Rareș Bogdan a precizat că așteaptă investirea noului guvern și că speră că Victor Ponta va fi alături de ei în sală pentru a reuși să obțină cvorumul. Întrebat despre situația postului de televiziune unde și-a desfășurat activitatea jurnalistică în trecut, Realitatea tv, politicianul a declarat că are un mare regret că se va închide, iar mulți colegi de ai lui vor rămâne fără loc de muncă.

”Sper că PNL va câștiga alegerile în Olt. Județul Olt și în speță Caracalul s-a confruntat în ultima perioadă cu o imagine proastă, din cauza evenimentului legat de răpirea celor două adolescente. Nu consider că este corect, asta se putea întâmpla oriunde. Nu numai aici sunt oameni incompetenți puși pe funcții care au o mare putere decizională”, a declarat Rareș Bogdan.

Întrebat de jurnaliștii prezenți în sală ce părere are despre Cozmin Gușă și înscrierea sa în PSD, europarlamentul a răspuns simplu: ”S-a întors acasă!”

Despre restructurări în sistemul bugetar, acesta a spus că se va efectua un audit, deoarece unele instituții sunt supraîncărcate de personal, cu concursuri trucate sau după culoarea roșie a carnetului de partid. Cel mai probabil primii schimbați vor fi prefecții și subprefecții, directorii de instituții nepregătiți și puși pe funcție din motive politice. ”PSD este greu de învins. Dar dacă nu ne asumăm guvernarea și dacă nu facem ceva bun vom pierde alegerile generale de anul viitor”, a completat Rareș Bogdan.