CSM Slatina face angajări. Nu se cere vechime

0
1307

Clubul Sportiv Municipal (CSM) din cadrul Primăriei Slatina a scos la concurs trei posturi de execuție vacante. Examenul va fi organizat luna viitoare.

CSM Slatina angajează antrenor tir cu arcul și doi antrenori caiac canoe în cadrul Compartimentului Activități Sportive și de Agrement Club Nautic. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată.

Pentru  a ocupa aceste posturi candidații trebuie să aibă: școală de antrenori sau A.N.E.F.S. specializarea tir cu arcul, pentru postul de antrenor tir cu arcul și școală de antrenori sau A.N.E.F.S. specializarea caiac canoe, pentru postul de antrenor caiac canoe. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime în exercitarea funcției. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 7 noiembrie, de la ora 10.00, iar interviul pe 12 noiembrie 2019, de la aceeași oră. Termenul limită de depunere a dosarelor este 30 ocombrie 2019, ora 16.00.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Clubului Sportiv Municipal Slatina, județul Olt, strada Sf. Constantin Brâncoveanu, numărul 3, telefon 0349.738.657.