Gheorghe Dincă a spus adevărul! Ce a făcut cu Luiza Melencu! Fata l-a implorat

0
868

Luiza Melencu este dispărută de acasă de peste patru luni, iar până acum corpul ei nu a fost găsit. Gheorghe Dincă susține că a ucis-o în casa groazei, după ce a ținut-o sechestrată mai multe zile. Fata l-ar fi implorat să o lase să-și sune familia pentru a le spune că este bine.

Declarațiile îi aparțin lui Gheorghe Dincă, însă nu pot fi verificate. Acesta mai spune și că fata a întreținut relații sexuale consimțite cu el și că l-ar fi enervat atunci când l-a refuzat și când a insistat să o lase folosească telefonul mobil.

Monstrul spune că atunci ar fi lovit-o, iar aceasta s-a lovit la cap și a murit. Povestea pare trasă la indigo cu cea a Alexandrei Măceșanu. Totuși trebuie meționat că bunicul și mama Luizei au primit mai multe telefoane de la Gheorghe Dincă. Acesta le spunea că fata este bine și că se află în străinătate împreună cu el, care i-ar fi iubit.

Monstrul din Caracal are un profil de psihopat, criminal în serie. Anchetatorii sunt șocați de acesta, în contextul în care el nu regretă nimic din ceea ce a făcut și povestește totul cu multă seninătate.

Sursa: capital.ro