Minor dispărut de acasă, găsit de polițiști în Gara Caracal

0
527

Ciprian Gugu, adolescentul de 15 ani din Fărcășești, Gorj, dispărut fără urmă după ce ar fi fost certat de părinţi pentru nota mică de la simularea Evaluării Naţionale, a fost găsit.

Potrivit poliției, băiatul a fost dat în urmărire națională, după ce a dispărut în condiţii suspecte, având în vedere că nu a mai plecat de acasă niciodată şi nici nu a creat probleme până acum părinţilor. Politistii Tf l au gasit astazi…in gara din Caracal.

Astăzi, minorul Ciprian Gugu a fost găsit de polițiștii gorjeni în gara din Caracal.

„Astăzi, în jurul orei 13:30, minorul Gugu Ciprian Gabriel a fost identificat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal, pe raza localității. În momentul de față, minorul este audiat pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care a ajuns în zona respectivă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj

Reamintim că Ciprian Gugu a dispărut fără urmă în urmă cu patru zile, după ce fugit de acasă în urmă cu patru zile.

Băiatul în vârstă de 15 ani ar fi dispărut după ce a fost certat de părinţi pentru că a luat note mici la testele de simulare ale Evaluării Naţionale.

Tânărul ar fi plecat de acasă joi, în urma unor discuții aprinse purtate cu mama lui, care i-ar fi cerut telefonul și nu l-ar mai fi lăsat să plece la Rovinari, la antrenamentele de fotbal, pentru că ar fi primit o notă mică la matematică.

Sursa: observator.tv