Accident MORTAL în Olt

0
1478

Un biciclist în vârstă de 53 de ani, din comuna Perieți, a murit , duminică seara, după ce a fost lovit de o mașină. Tragicul eveniment s-a produs pe pe DJ 653 în satul Măgura, comuna Perieți.

Imediat după producerea accidentului de circulație la fața locului au intervenit pompierii SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Olt. La sosirea echipajelor medicale bărbatul a fost găsit în stop-cardiorespirator.

„La sosirea echipajelor, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, din comuna Perieți, a fost găsit în stop cardio-respirator. Echipajele au început imediat manevrele de resuscitare, iar pacientul a răspuns manevrelor și a fost transportat, de echipajul cu medic, către Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina. Pe timpul deplasării către spital, pacientul a intrat din nou în stop cardio-respirator, s-a executat masaj cardiac conform protocolului, dar bărbatul nu a mai răspuns manevrelor și a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.