Doi tineri din Slatina au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac

0
1151

Impact violent pe DN 64, sâmbătă după-amiaza, la ieșirea din Caracal spre Dobrosloveni. Un tânăr de 21 de ani aflat la volan împreună cu o tânără de 20 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un pom aflat pe marginea șoselei. La sosirea echipajelor de intervenție cele două persoane se aflau în autoturism neîncarcerate.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs după ce tânărul a efectuat o manevră de depășire, însă la revenirea pe banda de deplasare nu a mai putut controla mașina și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

 „Pe DN 64 pe raza comunei Dobrosloveni, un bărbat de 21 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, la revenirea pe banda de deplasare după efectuarea unei depășiri, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Grigorescu.

La fața locului au ajuns pompierii de la Detașamentul Caracal, un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

„În accident a fost implicat un singur autoturism în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor, cele două persoane se aflau în autoturism neîncarcerate.

Echipajul SMURD Caracal a preluat o femeie, în vârstă de 20 ani, din municipiul Slatina, pasagera dreapta-față, conștientă, cu excoriații la nivelul feței și dureri la nivelul coloanei cervicale, asistată medical la fața locului și transportă la Centrul de Primire Urgențe Caracal.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 21 ani, din municipiul Slatina, conștient, cu traumatism cranio-facial, a fost preluat de echipajul de la Serviciul de Ambulanță Olt și transportat la spitalul din Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului penrtu Situații de Urgență Olt, Victor Enuș.