Primăria Caracal instituie sensuri unice pe trei străzi

0
1100

Primăria municipiului Caracal instituie noi sensuri unice pe unele artere din oraș , în urma unei solicitări formulate de Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Caracal. Scopul acestei măsuri îl reprezintă fluidizarea circulației în unele zone ale municipiului Caracal, cât și înlăturarea riscurilor de accidente rutiere.

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, aprobată miercuri, 31 octombrie, de aleșii locali, se instituie sens unic pe strada Traian, dinspre intersecția cu strada Olteniei, până la intersecția cu strada Plevnei și pe strada Bicaz, dinspre intersecția cu strada Plevnei, până la intersecția cu strada Olteniei. De asemenea, prin aceeaşi hotărâre de Consiliu Local s-a aprobat sens unic pe strada Toma Rușcă, dinspre intersecția cu strada Parângului, până la intersecția cu strada Radu Șerban. Potrivit viceprimarului municipiului Caracal, Octavian Stănescu, această hotărâre va intra în vigoare după amplasarea indicatoarelor rutiere şi după informarea în prealabil a cetăţenilor.

Hotărârea va intra în vigoare în cinci zile după ce Prefectura va da aviz de legalitate. Șoferii trebuie să știe că timp de 30 de zile nu se dau amenzi. Peste tot pe unde se schimbă semnele de circulație vor fi prezenți agenți de la Poliția Rutieră care le vor prezenta oamenilor noile semne de circulație. Domne aici nu ai voie, varianta ocolitoare este strada adiacentă. Bine ,oarecum sunt porțiuni mici de străzi, nu foarte lungi, a declarat Stănescu.