Întâlnire interesantă între greii PSD, în absența lui Liviu Dragnea

0
820

O întâlnire foarte interesantă a avut loc între lideri foarte importanți ai PSD, în absența lui Liviu Dragnea, la Ministerul Dezvoltării. În biroul vicepremierului Paul Stănescu au venit senatorul Niculae Bădălău, lider informal al PSD Giurgiu și Dumitru Buzatu, președinte al CJ Vaslui și lider al PSD Vaslui.

De la această întâlnire lipsește Liviu Dragnea, ceea ce nu face decât să alimenteze zvonurile conform cărora liderul PSD ar fi avut o dispută aprinsă cu Paul Stănescu, asta după ce Ministerul Dezvoltării a confirmat faptul că în anul 2014 Liviu Dragnea, în calitate de ministru al Dezvoltării, a semnat un protocol secret cu SRI.

Surse din PSD ne-au precizat că discuția dintre cei trei s-a concentrat pe probleme de dezvoltare, însă dat fiind scandalul din interiorul partidului este greu de crezut că nu s-a discutat și despre situația în care a fost pus liderul PSD.

Practic, după ce a clamat lupta împotriva statului paralel și a protocoalelor secrete se dovedește că însuși Liviu Dragnea a semnat un astfel de protocol cu SRI. Această informație reprezintă o lovitură la temelie pentru tot discursul public promovat de Liviu Dragnea.

Sursa: stiripesurse.ro