(P) 5 sfaturi de care sa tii cont inainte de a paria la Cupa Mondiala

0
196

Conform estimarilor facute de specialisti, Turneul Final al Campionatului Mondial de Fotbal programat in perioada 14 iunie – 15 iulie, in Rusia, va avea ca efect cresteri spectaculoase in urmatoarele sectoare: turism, transporturi, tranzactii bancare, comert, constructii si gambling.

Impactul ce il va avea Cupa Mondiala din Rusia pe piata jocurilor de noroc, aflata oricum in continua expansiune, se asteapta a fi unul major, numarul celor ce isi vor deschide un cont la oricare din agentiile online din intreaga lume fiind foarte mare. Atrasi de mirajul posibilelor castiguri si de sumedenia de oferte de bun venit afisate de brandurile din industria gamblingului, cea mai mare parte din clientii noi vor trece probabil ,,la treaba’’ inainte de a citi cateva sfaturi esentiale pentru incepatori. Daca te afli in postura de client nou si vrei sa iti imbunatatesti sansele de castig, iata principalele sfaturi de care sa tii cont cand vei paria la Cupa Mondiala.

  1. Alege o agentie de pariuri online cu o buna reputatie! Din fericire, acest sfat este cat se poate de usor de urmat deoarece in Romania sunt licentiate destul de multe agentii de pariuri online internationale ce activeaza in domeniu de ani buni, asa ca ai de ales intre nume ca Unibet, 888, Betfair, Sportingbet, Netbet, Winmasters, Fortuna, Betano, etc…Optand pentru unul dintre operatorii de top vei beneficia de o platforma de pariere stabila si intuitiva, o oferta de pariuri foarte buna atat pre-meci, cat si live, bonus de bun venit substantial, transmisiuni live ale multor evenimente sportive, foarte multe oferte promotionale si, nu in cele din urma, un serviciu de relatii cu clientii ce iti va raspunde prompt la solicitari in marea majoritate a cazurilor.
  2. Incearca sa beneficiezi la maxim de bonusul de bun venit! Citeste cu atentie Termenii si Conditiile pachetelor de bun venit, iar atunci cand te-ai decis asupra unuia dintre operatorii online, ia in calcul cum poti beneficia la maxim de oferta. De exemplu, alegi o casa de pariuri la care oferta de bun venit consta in dublarea primului depozit in limita a 500 ron. Tu folosesti 100 ron pentru prima depunere, primesti bonus 100 ron, insa iti permiti sa depui inca 400 ron in cazul in care norocul nu te ajuta din prima. In acest caz ar fi bine sa depui 500 ron inca de la inceput pentru a incasa bonusul maxim – 500 ron. Pe langa dublarea primului depozit in anumite limite, din ce in ce mai populare sunt si ofertele de bun venit in urma carora clientii primesc banii inapoi daca pierd primul pariu plasat, de regula in limita a doua-trei sute de ron.
  3. Acceseaza zilnic cele mai bune site-uri cu profil ponturi pariuri sportive! Unul din instrumentele menite sa usureze mult munca oricarui parior sunt site-urile specializate pe pariuri sportive. Ne referim aici la cele care ofera ponturi in mod absolut gratuit, traind doar din publicitate. Ponturile publicate de aceste site-uri sunt alese cu mare grija, in urma analizarii unui eveniment din toate unghiurile, astfel ca vei fi scutit de mult efort in momentul in care vrei sa plasezi un bilet. Un aspect mai putin cunoscut, insa foarte relevant, este faptul ca redactorii au acces la mai multe informatii decat pariorii obisnuiti, afland in timp util evenimente (absente, scandaluri, suspiciuni, etc…) ce pot influenta rezultatul unui meci.
  4. Evita meciurile din runda a 3-a, in care una sau ambele protagoniste joaca fara obiectiv! Dupa cum am avut sansa sa invatam din cele 20 de editii ale Cupei Mondiale organizate pana acum, runda finala a meciurilor din grupe este una de evitat la pariuri. In multe cazuri, o parte din echipe sunt fie deja calificate, fie nu mai au sanse la calificare, iar acest lucru poate determina rezultate suprinzatoare, asa ca evitati aceste partide!
  5. Nu plasa mai mult de 5% din bankroll pe un singur pariu! Conform experimentelor efectuate de-a lungul timpului, cele mai mari sanse sa faci bani din pariuri le ai atunci cand iti fixezi o strategie (partea relativ usoara) si te tii de ea (partea grea). Asa ca, imparte suma pe care o ai in cont la 20 si nu paria mai mult de 5% din bankroll pe un singur eveniment, oricat de ,,sigur’’ ar parea el. Se pare ca, in lumea pariurilor, cu cat iti doresti sa castigi mai repede niste bani, cu atat sansele sa pierzi sunt mai mari. Prin urmare, joaca pentru distractie si nu urmari castigurile cu orice pret!

Nu puteam incheia fara a preciza ca acestea sunt doar cateva din sfaturile considerate extrem de utile de pariorii incepatori. Articole mult mai complexe, pe aceeasi tema, pot fi gasite foarte usor pe site-urile de specialitate.