Ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, prezent la inaugurarea stadionului din Craiova

0
587
Paul Stanescu, PSD Olt, soseste la reuniunea Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, la sediul central al partidului, in Bucuresti, joi, 27 noiembrie 2014. Membrii CExN s-au reunit pentru a face prima analiza formala a esecului de la alegerile prezidentiale, dar si pentru a lua decizii privind mentinerea guvernarii, restructurarea guvernului sau convocarea congresului. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

 Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, va participa vineri, 10 noiembrie anul curent, la inaugurarea stadionului din Craiova, din cadrul Complexului Sportiv realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Compania Națională de Investiții (CNI).

Evenimentul va fi urmat, de la ora 20.00, de meciul amical CS Universitatea Craiova – Slavia Praga. Stadionul a fost construit prin „Programul național de construcții de interes public”, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin CNI. Investiția a fost recepționată și predată Primăriei municipiului Craiova, marţi 7 noiembrie.

Ilie Bîzoi