TOPANA: AU „ÎNNEBUNIT” SALCÂMII… ŞI OAMENII DIN PRIMĂRIE!

0
2013
  • PRIMARUL ACUZAT DE ÎNCĂLCĂRI ALE LEGII…!
  • VICEPRIMARUL ACUZAT DE… PEDOFILIE…!
  • UN CONSILIER LOCAL ACUZAT, CĂ BATE, ÎN ŞCOALĂ, UN ELEV HANDICAPAT…!

Ne aducem cu toţii aminte de frumoasele versuri ale îndrăgitului nostru rapsod oltean TUDOR GHEORGHE, „au înnebunit salcâmii…”!

Zona de nord a judeţului Olt este propice pentru creşterea acestui pom: salcâmul, iar primăvara când înfloreşte este un adevărat miracol: de miros şi zumzet de albine. Pădurea Topana a fost declarată monument al naturii. Este, cum spune Tudor Gheorghe, o adevărată nebunie când înfloresc salcâmii, ceea ce, se pare, că s-a transmis, la propriu, şi omului, mai ales către unii politicieni locali.

Cu puţin timp în urmă, în unele publicaţii naţionale, au apărut materiale acuzatoare la adresa omului politic şi primarului comunei Topana, BARBU GHEORGHE, legate de încălcarea legii în domeniul silviculturii. Aspectele sunt cunoscute de mult timp şi, probabil, organele abilitate au făcut sau ar fi trebuit să facă lumină în acest caz: este sau nu vinovat primarul sau sunt doar acuzaţii cu iz… politic?!

Primarului comunei Topana, BARBU GHEORGHE

Viceprimarul comunei Topana, POPESCU VIOREL MARIUS, are şi el probleme multe, fiind acuzat de o tânără, că ar fi fost violată şi că ar avea mari probleme în viaţa de “tăuraş comunal”.

Tânăra care acuză!

Şi în acest caz, justiţia trebuie să-şi dea un verdict clar şi definitiv: acuzaţiile sunt sau nu fondate, adevărate?! În orice caz, moralitatea vicelui lasă de dorit, mai ales asupra primăriei şi a partidului din care acesta face parte.

Recent, pe data de 5 mai 2017, consilierul local al primărieie Topana, CHIRIŢĂ GHEORGHE, ar fi pătruns în şcoala din comună, unde – în prezenţa copiilor şi a unor profesori – ar fi agresat şi lovit un şcolar (cu pumnii şi cu palmele), care este şi handicapat. Despre acesta oamenii au o părere foarte proastă, fiind un personaj „ciudat”, violent şi cu mari devieri comportamentale.

Din informaţiile noastre, „Gheorghiţă” are multe reclamaţii făcute pentru unele acte de violenţă, realizate de-a lungul timpului. O problemă gravă este aceea că, acest individ a devenit un pericol public, mai ales  când merge la volanul maşinii şi când are în mână o armă (fiind autorizat legal pentru port-armă).

Despre ultima sa acţiune, din şcoală, redacţia a informat postul local de poliţie din Topana, care – cu promptitudine – a deschis un dosar de urmărire penală împotriva consilierului local Chiriţă Gheorghe, căruia partidul din care face parte ar trebui să-i ridice şi mandatul de consilier local (pentru că nu-i normal, măcar ca… imagine politică!)

Poate că, referitor la acest aspect din şcoala Topana, Inspectoratul Şcolar Olt, Protecţia Copilului Olt se vor sesiza şi vor efectua verificările legale! Totodată, Inspectoratul de Poliţie Olt şi instituţia unde acesta lucrează trebuie să intervină de urgenţă pentru a nu se lăsa cu urmări grave!

Deci, fără să greşim, putem concluziona: la Topana, au „înnebunit” salcâmii şi unii dintre politicienii locului!!!

R.D.

ERATA: Redacția își cere scuze cu privire la greșeala strecurată în materialul de mai sus.  DOGARU ALEXANDRU este fostul viceprimar al comunei Topana. Cel care este acuzat este actualul viceprimar POPESCU VIOREL MARIUS.