Evenimentul ”Încuratul cailor de Sân’ Toader de la Brâncoveni”, anulat

0
232

Ediția a XI-a a tradiționalului eveniment ”Încuratul cailor de Sân’ Toader de la Brâncoveni” care trebuia să se desfăşoare pe data de 20.03.2021 a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de primarul localității Brâncoveni, Ion Cheroiu:
”Ştim că aşteptaţi cu nerăbdare evenimentul ”Încuratul cailor de Sân’ Toader de la Brâncoveni”, din păcate cea de-a XI-a ediţie a tradiţionalului eveniment, care trebuia să se desfăşoare pe data de 20.03.2021, este anulată din cauza pandemiei de COVID-19.
Astfel, sărbătoarea care timp de 10 ani a adus zeci de mii de participanţi din toată ţara, care a animat localitatea noastră şi care ne-a dus numele peste tot în ţară, nu se va desfăşura în acest an.
În speranţa că în 2022 vom putea să ne reîntâlnim fără măşti pe faţă şi fără restricţii pe stadionul din Mărgheni, vă mulţumim pentru înţelegere!
Pănă atunci, vă invităm să vă delectaţi cu imagini surprinse de la sărbătoarea ”Încuratul cailor de Sân’ Toader de la Brâncoveni” din anul 2020!” a declarat edilul comunei, Ion Cheroiu.